Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Är att ha en trogen och nära vän


Bästa terapin när man mår dåligt

Är att få vara med min bästa vän
att få gå i skog och mark med dig
du vifftar på din yviga svans och
slickar ömt mig över min hand

I min knutna hand har jag en belöning
som tack till min bästa vän du får en
godis bit ifrån min öppna hand du märker
när matte är ledsen

Du går tryggt bredvid mig på våran
skogspromenad jag kan gråta en
skvät när jag går tillsammans med
dig min bästa vän

Att ha en fyr bent vän är en läkande
effekt på mig bättre än medeciner
flera som mår dåligt borde prova
detta under värk som en fybent
vän kan ge vad matte älskar dig
min kram goa vän




Fri vers av Ann-christin
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-09 14:49



Bookmark and Share


    Lindizz
En fin text, om en kär vän. Härligt beskrivet.
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin