Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tacksam

Tacksam

det är ett sånt vackert ord...

borde smaka på det och tänka på det

varje dag

att tänka på det man har

istället för på det man inte har

det är ju egentligen så enkelt

men ändå så svårt




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-11 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis