Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
EECE


Dina ord

 

 

jag har sagt det förut
och jag säger det igen
älskling, jag älskar dina ord

 i de stunder
då jag endast kan höra tystnaden
så vill jag inget annat än att höra din röst

jag vaknar varje morgon
med dig i mina tankar
och tittar på mobiltelefonen

jag hoppas att jag har ett sms från dig
som väntar på mig
men oftast så är det tomt

för du vet
det bästa som finns
är att börja dagen med dig vid min sida

men när det inte går
när jag ligger ensam i min säng
flera mil bort
så är det bästa sättet att starta dagen på
att få ett samtal
eller ett litet sms från dig

för om dagarna så försöker jag sysselsätta mig med sysslor
och det går väl ganska bra
men jag kan aldrig stoppa tanken
om att jag hellre vill vara med dig

jag tittar på mobilen
flera gånger om dagen
och längtar efter dina ord

det är alltid lika jobbigt
att sitta här utan dig
i tystnadens ensamhet

jag saknar dig så enormt
vill hålla dig tätt intill min kropp
se på hur dina ljuvliga läppar rör sig
och skapar ord
ord som är som musik för mitt hjärta

älskling
jag hatar tystnaden
jag hatar varje mil, varje meter
som särar på oss ikväll

om du var här nu
så skulle jag värma dig med min kärlek

aldrig skulle du frysa igen

 

 

 




Fri vers av Nicklas VIP
Läst 654 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-09 18:56



Bookmark and Share


  frozen_yoghurt
Ja hur många ggr har man inte väntat på det där smset. Fint beskrivet, som alltid :)
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Nicklas VIP