Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

status quo




De säger att hat ligger närma kärlek

nu när jag äntlligen lärt mig att inte förtränga

hur ska jag då kunna förtränga hatet




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 231 gånger
Publicerad 2007-10-09 21:47



Bookmark and Share


  aftermath
en avvägningen snarare
inte svart eller vitt
gråskalan
2007-10-09

  stella
Det ska du inte. Att känna är bättre än vara apatisk, eller hur?
2007-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson