Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det gjort




Nu är det gjort
klart
avklarat
färdigt

nu berör det mig inte mer
nu är du bara en åsna bland många




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 245 gånger
Publicerad 2007-10-09 21:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson