Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur jäkla snål får man vara?....




Har varit och handlat på ICA, sitter nu här och förundras över hur snåla och fräcka en del människor är. Hade med mig fyra kassar i kundvagnen, gamla kassar som var använda som jag skulle ha mina varor i när jag var färdig. När jag kommer till kassan så har någon jävel snott mina kassar, så där stod jag som ett fån vid varubandet och undrade vad som hade hänt, och vart jag skulle göra av mina betalda varor ....Ja ja jag vet, visst är det dagens i-landsproblem, men man blir bara så irriterad, och ja ja jag är väl en snål jävel själv som hade med mig använda kassar, men man måste ju tänka på miljön, eller?.......Skaffa egna kassar din djävla snåljåp.....




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 11:04



Bookmark and Share


  Yvonne
Ha, ha. Kan se dig framför mig! Men ett gott skratt förlänger livet sägs det.
2007-10-10

  * Ammi *
ja det finns alla typer, en del skriker när de skiter t om ..
2007-10-10

  lilla t
skratt, inser dilemmat. Klart att man ska tänka på miljön. Bra skrivet!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis