Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Provokation!

Provokation!

Du står där och väntar på mig
En vackert propert förklädd hemlig agent till snut
Du står där för att försöka fånga mig i fällan när du erbjuder mig sex emot pengar
Men eftersom jag bara kan räkna till fem och inte till sex, så tackar jag nej!
Och istället så ber jag dig att höra av dig lite senare när ditt arbetspass har tagit slut
För då följer jag gärna med dig hem
Men jag tänker inte betala dig någonting om det sen råkar bli du och jag som hamnar i samma säng
För om det är så att du vill ha betalt för att älska med mig
Då tycker jag att det är bättre att vi har varann som bästa vän

Du står där och väntar på mig ……………




Fri vers av Ken Cassel
Läst 291 gånger
Publicerad 2007-10-10 13:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel