Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ordet är (inte) fritt



Det fria ordet är inte alltid så fritt

det finns alltid någon som har någon åsikt om

vad man borde ha sagt, istället




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 317 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-10 14:33



Bookmark and Share


  charlotte hedendahl
Så sant som det är sagt! Bra skrivet!
2007-10-11

  Yvonne
Håller med. Tänkvärt. Det fria ordet existerar egentligen inte.
2007-10-10

    Bodil Sandberg
Sant!!!!!!!!
2007-10-10

  * Ammi *
precis .. fast diskutera kan man ju , det är svårt det här med det fria ordet!
2007-10-10

  Ronny Berk
rätt och riktigt... men alltför försiktigt...ett tilltalande klarspråk tilltalar...
2007-10-10

    ej medlem längre
word!
så sant så sant.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis