Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fyyy! Dum ordlek! Dum! Duuuuum!

Motsatsen

till

klok-

het

är

köld

-knäpp

 

 

not...




Övriga genrer av Mangal VIP
Läst 573 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2007-10-10 16:42



Bookmark and Share


  Tabes
Alldeles, alldeles underbart.
Ler stoooort!
2008-04-24

  Göran P Rödholm
Titeln förlänar här dikten ett speciellt sug som gör att man sväljer ordleken. Skön läsning.
2007-12-01

    Clari
Ganska rolig tycker jag.
2007-11-28

  Lillasyster F
Älskar ordlekar och denna var helt fantastisk!
Attans att jag inte kom på den först!

Applåd!
2007-11-07

  lodjuret/seglare VIP
Fniss i mollton, till piano
2007-10-12

  Sandan
härligt humoristisk text. fattar inte hur du gör för att ens komma på något sånt=)
2007-10-11

  KristinaE
..välkommen tillbaka.. härligt att läsa dina rader igen..tillfälle för skratt!
2007-10-10

  Sofie Viktoria
Hahaha!!!
2007-10-10

  glittertindra
:) lysande....
2007-10-10

  Maria Zena Viklund
lustigt, tänkte just på dig idag, så kommer du travandes med en köldknäpp!
2007-10-10

  "Silver" VIP
Måste ju erkänna, att en sådan här titel drar till sig blickarna så att det är helt omöjligt att låta bli att läsa. Kul ordlek, där jag för en gångs skull gillar färgsatt text!
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Mangal
Mangal VIP