Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mot Sherwoodskogen




Idag lyser solen i mitt ansikte
den är varm

vintern är påväg
det blir kallare

men inte i MITT hjärta

vissa steg framåt är tagna
stegen är kanske inte alltid så bra
stigen är krokig och full av saker att snava över
men de leder framåt

mot normalisering

mot framtiden

MOT SHERWOODSKOGEN




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-10-10 16:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson