Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag trodde jag var klar



Tydligen var jag inte färdig med dig
eller du med mig

för

jag har svårt för det du gör

inför världen
hånar du mig

hånar hela min verklighet
och tro
på människan

du hånar




allt

vi någonsin haft

och

den relation

vi måste ha

när du går



ut

genom dörren
och

två veckor senare





förlovar dig




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 216 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-10 19:45



Bookmark and Share


  Annimon
Jaa... Förstår hur du känner. *kramar om*
2007-10-13

  lilla t
men inte med dig... Känns som att en kommentar i stilen \"Lifs a bitch and then u marry one\" passar in fast ändå inte.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson