Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ett situerat tänkande


Döden




Döden vore en befrielse

hör man ofta
i olika sammanhang

men man frågar sig aldrig

Vems död vore min befrielse

eller

Vems befrielse vore min död




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-10 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson