Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

stigen tog slut men jag fortsatte gå




Min smärta är en del
av mig

försök inte ta
bort den

då är jag vilse

då kan du inte hitta mig igen




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 294 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-10 21:22



Bookmark and Share


  NågonAnnans
En fin text som säger mycket om just en själv:)
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson