Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

oförklarligt synfel


jag kan inte förstå

att någon
kan välja att blunda
kan välja att missa
kan undgå att se...

vi kan inte blunda
kan inte undvika
att se...
in i sanningens vitöga

hjälp
kan någon
nån annan någon
hjälpa till

att korrigera tillväxtens närsynthet
med hållbara glasögon

jag kan inte förstå




Fri vers av Niklas Gladh
Läst 533 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 23:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niklas Gladh
Niklas Gladh