Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tanke 4 min serie om tankar


Tanke om framtiden och en saga

En saga börjar.
En ny tid.
Man följer sina vägar i livet.
Ändringar blir det.
Men sagan i det verkliga livet är krokig.
Inte som i sagorna.

Man tar det som ges.
Man tar chansen.
Man lämnar inget åt slumpen.
Ta det.
Läs genom raderna, se och lär.
Ta chansen. Lär dig se genom det falska.
Många söker och tar. Egoismen växer sig starkare.

Misstron på andra blir starkare i framtiden.
Man får det svårt att lita på andra. Folk sluter sig.
Gamla värderingar försvinner.

En ny saga tar sin början. Viktigt att förstå det nya, likväl som det är viktigt att förstå det gamla. Och att förstå moralen.

Mack




Övriga genrer av Mack
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-10 23:37



Bookmark and Share


  hero40
Mycket fina visdomsord
att ta till sig!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack