Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
vem jag är.


En bra man

Jag är unik
en början till en ny man.
En bra man.
Tar mig till slutet varje gång.
Kämpar mig igenom allt.

Visar var skåpet ska stå.
Står och stampar på samma plats,
men snart så går jag iväg.

Jag vill så gärna visa dig.
Jag vill att du ser in i mitt hjärta.

Du vet min godhet,
du vet mitt inre.
Du ser en bra man.

Ta mig nu.
Du har inget att förlora.


Varför tveka?

Välj mig!

Inte ofta, sån som jag kommer din väg.
Jag kommer ändå att stanna,
jag har inget att förlora.
För, sån som du växer inte på träd.

Jag ser dig
Du ser mig.

Jag ser en fantastisk kvinna.
Du ser en fantastisk man.
Vi växer tillsammans, genom tid och rum.
Vi är gjorda för varandra, som två pusselbitar.

Här står vi och är bara djupa vänner.
Kanske gick allt bara förbi.

Mack




Fri vers av Mack
Läst 523 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-03 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack