Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Livet efter ett hinder.


Alla går om dig

Alla förändras runt omkring dig,
förutom du.
Alla går sin väg, utan att du vet varför.
Du vet inte vad du vill.

Jag lämnar dig.
Du är ett hinder på vägen mot mitt mål.
Du gör mig galen,
Och jag orkar inte mer.

Jag går min väg och hoppas du förstår.
Att alla går om dig och kör över dig.
Du är överbeskyddad.
Du har levt i en dröm.

Du är inte här på nätterna,
du är inte här dagarna.
Jag gör som jag vill.
Jag är fri som en fågel.


Mack




Fri vers av Mack
Läst 520 gånger
Publicerad 2008-04-02 01:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack