Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skapande, längtan


Här i mörkret

Här i mörkret

Här i stunden,
innan jag ska sova,
tänker man på allt.
vad bra det skulle vara,
om jag var där.

Här i mörkret, jag lyssnar.
Innan tystnaden åter kommer.
Ser jag morgonen komma.
Vad segt det är.
Om jag inte var där.

Här ger jag, mig en känga,
innan jag ska ut igen.
Fan vad det suger,
livets hårda väg.
Om allt var enkelt.

Här kommer jag, mot stjärnorna,
Innan jag gammal blir.
Bara kämpa sig vidare,
och följa min vision.
Om allt går bra, så är jag där


mack




Fri vers av Mack
Läst 701 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-02 00:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack