Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre stycken av alla som kommit min väg, dem har varit kärleken. En är det än.


Mitt hjärta

Mitt inre är brutet.
Min själ är tom.
Jag finns kvar och klarar mig väl.

Bitar av mitt hjärta,
har jag gett bort.
Bitar som blir kvar hos dem jag älskat och älskar.
Genom alla år och stunder.
I mina drömmar,
jag saknar dem.
I mina sinnen och minnen finns dem kvar.

Tre bitar,
som blivit kvar på vägen.
Alla ni har tagit en del av mig.
Alla ni har gett mig vishet och
gjort mig till den jag är.

Livet har lärt mig.
Livet har visat.
Att kvinnor kommer och går,
Och vänner består.




Fri vers av Mack
Läst 526 gånger
Publicerad 2008-04-06 23:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack