Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hemlighet och saknad


Saknad

Livet är svårt ibland,
Livet är hårt ibland.
Saknad känner jag i dessa stunder.

Känner mig som en åskådare
Mitt hjärta blöder kärlek.
Mitt hjärta skriker ut sina signaler.

Jag döljer smärtan.
Min hjärna och vilja, stark den är.

Vill leva för gemenskapen.
Vill inte känna mig utanför.

Vill visa en värld av bra saker.
Jag vill växa.
Jag vill uppleva allt det nya med dig.

Så vill man leva.
Så vill man dö.
Lycklig av dem stunderna man fick i livet med dig,

Mack




Fri vers av Mack
Läst 594 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2008-04-28 21:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack