Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bandet man lever för. Ethanolia.


Galna



Så var man här.
Så var man där.
Så gick det vägen.
Som kroppen gick mot väggen.

Vi spelar musik tills vi stupar.
Galna som galningar.
Vi går som eld.
Vi slutar inte.

Där finner vi framtiden.
Där ser vi ljuset komma,
och fortsätter att skapa.

Det gamla är borta.
Det nya är här.
Så hade man energi igen.
Att gå hela vägen mot målet.

Därför är vi här.
Därför är vi nära.
Så ska det gå till.
Det var så jävla enkelt.
Bara att kämpa vidare.





Fri vers av Mack
Läst 552 gånger
Publicerad 2008-04-07 00:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack