Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Något ur hösten som var.


Pleasure

Pleasure

Love me tonight.
I fuck you.
I need you
For a moment in time

Where we are heading?
Where are we if not there.
I know I am near you.
I know you are near me.

Heart sound like a drum.
The body feels like burning fire.
Heat of the night,
Comes in and makes us sweat.

Tomorrow is a new day.
I am gone like the wind.
Cold,
However, I am warm and feeling fine.




Fri vers av Mack
Läst 467 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2008-03-10 00:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mack
Mack