Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det dags att ta farväl



klockan är snart midnatt
sitter i soffan
gäspar ikapp med
eldens dans

tv:n visar en ändlös ström
av osammanhängande bilder
ofta närvande men sällan
intressanta

borde legat i sängen
sedan länge
men det är svårt
att ta sig dit

tystnaden, stillheten
blir så påtaglig
tankarna värre
känslorna djupare

jag vet att jag måste
och jag gör det nu
så det är dags att ta farväl
imorgon är en annan dag

God natt mina vänner
sov så sött
dröm om sommar, kärlek och glädje
så drömmer jag om dig




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 260 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-10 23:47



Bookmark and Share


    Lindizz
Tycker om din text, igenkännande att allt blir så tyst, och hur trött man än är kan man inte sova...men sänder en applåd o säger godnatt.
2007-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson