Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgongåva



Att få uppleva

en helt ny och fräsch morgon

det är allt en riktig morgongåva




Övriga genrer av Aurora Borealis
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-11 11:16



Bookmark and Share


  isabel louise
instämmer jag också!
2007-10-11

  Yvonne
Fyndigt! Visst är det en riktig morgongåva.
2007-10-11

  * Ammi *
instämmer helt!
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Aurora Borealis