Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På alla åtta cylindrar!

På alla åtta cylindrar!

Hej!
Nu startar vi
Så spänn fast säkerhetsbältena
För nu ska vi ha det kul

Alla dom åtta cylindrarna ryter till när jag trampar på gasen
Och eftersom den här bilen är supertrimmad så den gör lite som den vill
Så den som inte vill följa med på en tur får heller aldrig känna känslan om hur det e` att åka fort
Det är bara något som dom bara får se på film eller på Tv

I bilen sitter vi alla och sjunger
och man kan höra vilka av tjejerna som har stora lungor
Om nu någon är intresserad av det?
Själv så rattar jag Caben samtidigt som jag håller i hatten
Motorljudet tillsammans med musiken i bilen gör att jag kan hålla både takten och köra i den sjysta filen
Och som den blådåre som jag är så vill man ju stajla lite medan man kör den där sjysta stilen

Skriiiiiiiiiiiiiiiik!
Vad är det nu då?!
Soppatorsk!




Fri vers av Ken Cassel
Läst 263 gånger
Publicerad 2007-10-11 11:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel