Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

solskyddsfaktor

tar ner skydden för fönstrena
skriker "jag gömmer mig inte längre!"
kryper ihop i en hög i skrymslet
stänger dörren släcker ljuset
låter stjärnorna lysa tills modet ebbar ut till
hala blanka
minnen

(existens)

heartbeats, yeah,
som dunkar sönder tystnaden.

jag glömmer aldrig.




Fri vers av huvudstupa
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 15:28



Bookmark and Share


  avtryck
alltså jag får värsta frihetskänslan av den här dikten! att du vågar slita dig loss och skrika, ta ner skydden från fönstren och sådär. mm.
2007-10-11

  Mrscloudman
förtrollande!
det är ordet för dina texter.
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa