Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

nonsens nonsens cha tillfällig gäst hej då




sömnlösa korvnätter

cha en blombukett
betongbroar (överallt)
ett bevis på existens
du fanns
jag älskade dig
jag låter alla med ögon som ser veta
du fattas mig
jag saknar dig.

du vet väl att det aldrig hände?på riktigt?
(vi föll endast i våra drömmar.)




Fri vers av huvudstupa
Läst 281 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 15:31



Bookmark and Share


  avtryck
alltså titeln är underbar :)
och dikten är som dina bilder på dina plastblommor och din bruna tapet som bakgrund. ungefär så. alex, inte sant?
2007-10-11
  > Nästa text
< Föregående

huvudstupa