Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Storstadshjärta


Man kanske kunde säga att det var för det bättre.

Ja, visst var det så!

Förlorat, förråd, sviket, ensamt, förspillt litet hjärta.
Det var bäst så.
Kanske skulle det gå i tusen bitar av det stigande trycket,\'
Kanske den skulle explodera av överflödet med kärlek.

Storstadshjärtan, stora nog som magsäckar efter bypass-operation,
Klarar inte av så mycket förstår du.

Därför är det bäst så....

Och därför, är det bäst så.


//CKA




Övriga genrer av Kajsa_Varg
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-10-11 17:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kajsa_Varg
Kajsa_Varg