Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

inget botemedel kan bota den som hotad till livet är




ge mig en tändsticka,






för att bota min rädsla för det mörka




ge mig ett leende,



för att bota min svartsjuka.
för att strypa dom onda tankarna.


se deras hjälplösa miner,
när dom kvävs.





för att långsamt dö ut,
men föralltid leva kvar.




Fri vers av Kathleen
Läst 378 gånger
Publicerad 2005-04-25 23:06



Bookmark and Share


    carimba
jag har svårt för de långa rad avståndet, tycker att man tappar bort sig och får börja om flera gånger för att få ett greppom texten...
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Kathleen