Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

förbannad

visa aldrig strupen
och vänd dig alltid om
vem vet vem som kommer bakom dig
och lägger kniven
mot din halspulsåder




Fri vers av Simmerskan
Läst 557 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 18:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Simmerskan
Simmerskan