Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min härliga familj

Som står ut med mig i alla väder
ni är än guld värd för mig min härliga
familj

Ni gör det värt att kämpa
när mina dagar är svåra
ni står ut med alla mina
tårar

Ni lägger alltid armarna
omkring mig och säger
att ni älskar mig fast
när mina svåra stunder
är som värst

Ni skall veta det min älskade
familj att jag värde sätter er
allihoppa för allt stöd ni
mig ger och där mycket mera
till som inte går att beskriva
i ord




Fri vers av Ann-christin
Läst 413 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 18:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ann-christin
Ann-christin