Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

allt bara blir fel

Min rygg och nacke värker
Mitt huvud känns tungt
Mina händer och ben skakar
Mitt hjärta det slår så fort det bara kan
Jag hyperventilerar

Allt bara känns tungt
Allt är bara så mycket
Jag orkar inte mer snart
Jag vill inte mer

Min rygg och nacke värker
Mitt huvud känns tungt
Mina händer och ben skakar
Mitt hjärta det slår så fort det bara kan
Jag hyperventilerar

Vad ska jag ta mig till?
Trodde allt skulle bli bättre
Trodde allt skulle bli lättare
Trodde så mycket

Men i egentligen så känns allt bara som skit just nu
Allt känns tungt, precis som en väldigt tung ryggsäck
Som bara blir tyngre och tyngre

Allt bara värker
Allt bara blir fel
Allt bara är

Vad ska jag ta mig till?
Jag skulle bara vilja försvinna
Och aldrig mer komma tillbaka

Varför kunde du inte ta mig i stället?
Varför? är en fråga som ofta kommer upp i tankarna på mig
Du tog så många som jag älskade men mig kunde du inte ta?!
Och låta dem leva.
Jag vet att allt är försent nu.

Jag orkar inte mer!
Snälla hjälp mig?
Jag behöver din hjälp just nu..

Jag som just kommit upp från allt det här, men nu är jag tillbaka där nere igen..

FAN!




Fri vers av Jessica90
Läst 297 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-10-11 19:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jessica90
Jessica90