Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2 steg fram, ett steg åt höger




Bakom varje krök
under varje sten

vid varje vägskäl


finns en förhoppning

farorna lurar överallt

stilla din hunger
ät när du kan

imorgon kanske du blir utan


odla din havre
värna om ditt vatten


den vita springaren måste orka




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 210 gånger
Publicerad 2007-10-11 22:53



Bookmark and Share


  Madde69
Vacker! En applåd till dig från mig!
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson