Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hmm, blev denna bra egentligen? Försökte i alla fall skriva om något annat än kärlek och lycka.


Ökensand

Sakta rinner bäcken ut i sanden
i öknens hetta
där sitter han, törstande
med sitt durkslag
regeringen delade ut dem
gratis till folket

Sakta rinner blodet ut i sanden
i nattens hetta
där sitter hon gråtande
med sin döde man
regeringen delade ut kulor
gratis till folket

Sakta rinner tiden ut i sanden
över jordens yta
där sitter vi förvånade
med vår värld i spillror
regeringar delade ut skygglappar
gratis till folket

Kvar finns ökensand




Fri vers av Isaac Bobjörk
Läst 376 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-11 22:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Isaac Bobjörk
Isaac Bobjörk