Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bara ord, vill fly verkligheten idag........


ORD (3)

Kakafonier
av gyllene akasior
Fobier
som ger svåra fasor
En omöjlig meridian
nånstans där
bor kanske en indian
Vädret instabilt
hjärncellerna labila
ändå är hon fertil
älskar män, de virila
potent potential
men impotent, totalt
väldigt verbal
ja, nästan fenomenal
men nu får det vara nog
återgår till mitt dagliga knog..........




Fri vers av Mats Henricson
Läst 373 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 08:19



Bookmark and Share


  Lilla My* VIP
Rolig text i en enda rörig kakafoni!
Kul att läsa**
2007-10-12

  hero40
Härliga ord i sjungande och
målande sång.
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska