Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
BAKUT! ;)


Ny rad motherfucker!

Jag söker djupet!

På djupet!
för mina
ord är
det ej...

Ny rad motherfucker!
Nytt djup motherfucker!

Det är
JAG!

Jag är
känslig
känsligare

berör

DIG!

För du
ÄR
lika djup
som
JAG

Kompensationskomplex
som en
drog

Prestationsperplex
utan
mening

Men
dina kommentarer
ger mig
liv


så...

Ny rad

Motherfucker!




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 261 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-10-12 09:28



Bookmark and Share


    Nattviol
en till!
gillar energin
hundraåtti rakt in i
bergväggen, eller nåt!

motherfucker (länge sen
jag skrev det ordet - är ju
trots allt en ´tant´på 43)

*S*
2007-10-30

  Shininkagemusha
Ny rad indeed. Den här texten ger energi både hörd och läst.
2007-10-21

  coffe
kärleks krigare..med styrka som berör.

känns intrensivt och kraftigt .c
2007-10-12

  Agnes
Kommer här ! ;o)
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken