Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som krävdes...

TILLBAKA! :D




Spastiskt panikslaget lugn

Jag springer ifrån mig igen

Vad i helvete!

Alldeles nyss kände jag värmen
värmen av min själ
eller kanske var det ett tag sen sist
Allt är overkligt
och i overkligheten slätas tiden ut

Energin är borta
havet är stilla
likt pulsen på ett lik
Jag bryr mig inte
fast fasaden än håller
spelar allt mindre och mindre roll var dag

Hela kroppen skriker av smärtan
när paniken smyger sig på
Jag vill slåss, SKRIKA!

Stressen över min förlust
förlusten av min smärta
förlusten av mitt liv jag just fann
Likt en rekursiv demon
i mitt hjärta
av blöta löv och grånad himmel

Jag söker
skriker genom viskande läppar
En jakt i mani

Kanske
Kanske sover jag för lite
kanske äter jag för dåligt
kanske slösar jag min tid
kanske
kanske är det jobbet
en flickvän
mer motion
mer vila
Kanske
Kanske är det...
Kanske

Kanske om jag krystar ut ännu en dikt i meningslöshetens namn
Blod utan liv
Acrylfärg i mina ådror
Kanske syret inte tas upp
Kanske kvävs jag

Bara jag försöker lite hårdare
Kanske kommer jag ifatt då!

Eller kanske...
borde jag sluta försöka
sluta vara så jävla rätt

 




Fri vers av AllNamesRTaken
Läst 315 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 09:30



Bookmark and Share


  Jack E. Gladh VIP
Frisk gåpåaranda så det nästan svämmar över.
Uppfriskande att läsa detta. Stort hjärta i ordval
och full fart framåt. Bra!!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

AllNamesRTaken
AllNamesRTaken