Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om du väljer livet väljer livet dig

Om du väljer livet
väljer livet dig
lust till kärlek
lust till vänskap
lust till sång
och när döden nalkas
med sin kappa lång
kan du tryggt gå med
på okänd stig

Ingvar




Fri vers av ingvar VIP
Läst 332 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-10-12 10:34



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Du skriver underbart med gjädje till livet.
2007-10-23

  jardan
så vackra rader - inbjudande o hoppfullt
2007-10-15

  hero40
Väldans fina och kloka
ord att smaka på sina läppar-
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

ingvar VIP