Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våga låta



Våga låta
låta se
våga låta se

Våga visa
visa mig
våga visa mig

Våga titta
titta in
våga titta in

Våga stanna
stanna hos
våga stanna hos

mig




Fri vers av Bögen
Läst 394 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 21:41



Bookmark and Share


  sister mary
Solklar rocktext - var är musiken?
2007-10-12

    Iza
åh va fint..
2007-10-12

  "Silver" VIP
Jag gillar rytmiken i dina texter. Den här är mysig!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

Bögen