Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För att du är en tvättmaskin!

Du samlar på dig smutsiga och trasiga kläder.
Sedan erbjuder du att tvätta dem rena.

Kläderna inuti dig kastas runt, dränks och slits itu.
Men dessa jävla glada människor utanför är nöjda, det är ju du!

Den ståtliga tvättmaskinen, så grå och fin.
Denna pålitliga och underbara maskin.

Fast enligt kläderna på insidan,
är du ett riktigt svin!





Fri vers av Linda^^
Läst 404 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 22:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Linda^^
Linda^^