Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

även en titt efter fientlighet, rullarna och resårbanden var ut-och-in

Din klocka slutade ticka 45 minuter efter du dog.
År efter, tog jag fram den från den där ytliga byrolådan
där den fruktlösa konstprodukten (och din plånbok full med
bensinkvitton, det kör ikapp och gömmer ingen bil)
och placerade den vid min handlov, ansträngde mig för
att anpassa mig att förena:
olikt dig, har jag än blivit äten.
sen väntade jag, hoppades att varje steg jag tog,
men en puls, skulle bli ett anslag av energi och omrörning.

på morgonen vaknade jag utan förändring, skakade,
nästa gång jag sitter, med mamma
på en reparationsshop,
koncis glänser på arbetsrummet.
besökarna återvände med en bister uppsyn

även en titt efter fientlighet, rullarna och resårbanden var ut-och-in
låtsas att det var bakom reparation, och på något sätt,
och exakt då, violförändring av atmosfären
hade berövat mig,
pulserade varje mekanism klar?

Jag skyndade mig hem, vaggade den oansvariga metall i mina handleder,
skada av tusentals år, sen ditt avslutade kapitel--
hur, så tomt i din säng, en ansträngd och särad tid
till ilskan

som lämnat mig ensam






Fri vers av boobcacky
Läst 354 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-12 22:30



Bookmark and Share


  octobertragedy
helt jävla fantastiskt skrivet. :\')
2007-12-14

  shakespearerules
älska.
2007-10-17

    Iza
två applåder!!
2007-10-12
  > Nästa text
< Föregående

boobcacky
boobcacky