Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i hörnet av mitt hjärtas pub

kikar fram bakom målade fransar.
mitt inre vill dansa i takt till musiken som spelar inuti.
i ögonen glittrar svaren pojkarna önskar men inte riktigt når.
smaklökarna ignorerar allt utom drinkens komplexa sammansättning.

i dunklet svärmar jag för mig själv.
mina bröst verkar ha ett eget liv och eggar dem omkring.
stöter och nöter men vaktar min drink.

som en tankes svar smeker en hand min ländrygg.
undran vem det är, finner inget svar för över axeln är det tomt.
helt plötsligt ekar luften och jag står stilla och längtar efter fjärilar.

jag håller andan.
svänger höfterna smekfullt, nära.
mitt leende speglar vad jag vill säga ljudlöst.
blodets rytmiska puls är allt jag är.





Fri vers av drover
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-12 23:54



Bookmark and Share


  "Silver" VIP
\"som en tankes svar smeker en hand min ländrygg.
undran vem det är, finner inget svar för över axeln är det tomt.
helt plötsligt ekar luften och jag står stilla och längtar efter fjärilar\"

En av dina bästa, mycket stark närvaro i hela dikten, närvaro i det sekundsnabba ögonblicket, vilket också blir tydligt koncentrerat i slutet - \"blodets rytmiska puls är allt jag är\".
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

drover
drover