Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klockan är 8 och vi, barnen och jag har en underbar morgon.


En lördagsmorgon i Lindan




frosten biter i kinderna när jag går ut till stallet
hästarna gnäggar välkomnande
ivriga att få komma ut

det är en underbar morgon
det tunna vita täcket på marken
gnistrar skimrar knarrrar under mina fötter

inne är det redan eld i både spis och kamin
det sprakar knäpper och hoppar
påminner nästan om jul

kaffebryggaren spottar och fräser
livselixirets fader
ur brödrosten doftar det varma brödet

det finns ett lugn en fridsamhet
stillhetens ömma moder
håller oss i sin hand

är detta himmelriket
eller drömmer jag?




Fri vers av Patrik Andersson
Läst 213 gånger
Publicerad 2007-10-13 09:17



Bookmark and Share


  Cris
Låter faktiskt väldigt drömlikt :-)
Härligt!
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Patrik Andersson
Patrik Andersson