Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
\"Fy fan, att skolka en dag är fel, men att ljuga och svika för vännerna, USCH!\"


Fattar ni?

Fattar du vad du har gjort,
Du svek mig och en annan vän?

Fattar du att du ljög,
Att du sa att du sjuk men var frisk och kry?

Fattar du att det gör ont
när vännerna sviker och ljuger?

Fattar du ett jävla smack,
det du gjorde är olagligt i vännernas värld.

Du svek en vän för ditt betyg,
Och det får du stå för.
Nu hämnas vi tillbaka.
För att ni ska förstå.
Vart alla RIKTIGA vänner ska stå.




Övriga genrer av Wendela Selander
Läst 681 gånger
Publicerad 2005-04-26 15:11



Bookmark and Share


    eleonor
PRECIS!
2005-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Wendela Selander
Wendela Selander