Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Telefonkiosken

Jag ringde Gud en natt i april.
Han sa
\"Fråga mig vad du vill\"
och jag frågade men fick inget svar.
Ty det fanns inga markeringar kvar.




Fri vers av Niz
Läst 281 gånger
Publicerad 2007-10-13 11:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Niz
Niz