Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sexism



Om du bara vill ha sex,
så håll dig borta ifrån mig
och dina händer från mitt liv
och håll dig till dagfjärilar och gigolos
med deras tillfälliga tillfredsställelser
som alltid innebär en skrotning av dig efteråt,
då ytlighetens hjärtekrossare så gärna glömmer alla lik
de lämnar efter sig i skiten och oreparerbara ruiner,
där du finner dig då vara reducerad till en vanlig trasa
och ej högre status än vad prostituerat fnask som helst,
en vanlig tjej som tanklöst traktar efter ligg
och struntar i dess bittra efterskörd
som bara är att gråta hela livet.
Kärleken och vänskapen jag sökte
var av det mer varaktiga meningsfulla slaget
med intimitet och tillit, trogenhet och sanning,
någon vän man kunde lita på och helt förtro sig till
att ha i sitt förtroende för alltid dagligen
och inte att få utnyttja för animalisk sexualitet.
Håll dig då till lättköpta sol-och-vårare,
omogna amatörer, äventyrare och ytliga utnyttjare
som när de blivit mätta på dig
och ser driften ersatt av uttjatad ledsnad
lämnar dig förbrukad och upplöst i ensamhet
i evighetens sorgefloders bittra tårar.




Fri vers av Aurelio
Läst 323 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-10-13 11:55



Bookmark and Share


  Betlehemsstjärnan VIP
Vad fint du skriver här, om att inte bara låta lusten styra, utan att det är i såna fall kärleken som får styra lusten.
Sann kärlek är både själslig och kroppslig. Bra!/B
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Aurelio
Aurelio