Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta emot eller inte

Den sammetslena taggtråden
rispar min hud
det onda är skönt
får mig att glömma tankar
de jag inte vill tänka
det jag förskjuter

Kritisk skit
fastnar som eksem
bölder
blöder hjärnor

Jag glömmer vem jag är
försvinner
ut på vintergatans glittrande stig
hittar mig själv igen




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 311 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 15:42



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
fjärde gången idag jag läser om att något rispar, kind eller själ eller så, det måtte gå som en epidemi eller något
men okej
du får två röda rosor för texten
en del rosors skafta bär taggar
2007-10-13
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen