Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En annan du

En annan du
nej det vill jag inte

Jag har gömt mig länge nu
och minnen har bleknat
men ännu finns känslan

Nej jag vill inte hitta \"en annan du\"

Jag vandrar vidare
på en oupplyst stig
jag ska LE den ljusare

Jag tänker vara lycklig
jag tänker leva



Visst stannar jag upp
då och då
fastnar i minnen
Minnen av alla slag
mörka och ljusa

Men min nya väg
den vandrar jag utan dig




Övriga genrer av Vilsen Annette-hittar vägen
Läst 254 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 17:57



Bookmark and Share


  Lellelobrika
Jättefint =)
2007-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Vilsen Annette-hittar vägen
Vilsen Annette-hittar vägen