Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

varje timme ett minne

jag vet men jag förstår inte
att du aldrig kommer tillbaka
dag efter dag jämt växlande
med nätter går
utan att jag förstår hur
det ska fortsätta nu
natt efter natt jämt växlande
med dagar går
utan att jag får önska
att det vore jag som var död




Fri vers av Anne-Li
Läst 313 gånger
Publicerad 2007-10-13 19:08



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
ibland, som här,
vinner text i det korta formatet
2007-12-05
  > Nästa text
< Föregående

Anne-Li
Anne-Li