Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dina ord mot mina


Mr SurBula

Du vill bara ha min kropp....
Men den får du inte...

Joho då... Men det vet du bara inte ännu...




Fri vers av BoingBoing
Läst 272 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-10-13 20:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

BoingBoing